Ultuna förskola

Varmt Välkomna till vår nya förskola i Ultuna!

 

Vill Ni att era barn ska få möjligheten att få gå på en mindre avdelning i lantlig miljö? Välj då Ultuna förskola!

Vi har fr.om 1 juli 2017 tagit över en fin förskole anläggning i Ultuna från Uppsala kommun, som tidigare bedrivit förskolan sedan 2012 under namnet Vallvägen. Vår nya verksamhet har fått namnet Ultuna förskola.

Varför ska ni välja vår förskola?

Vi arbetar efter mottot ”Framtidens förskola”!
Med barnens hälsa, nyfikenhet och hållbarhet i centrum så skapar vi vår omtyckta verksamhet. Vår personal är vår allra viktigaste tillgång och hos oss får de möjlighet att bidra med sin delaktighet och påverkan. Vår nya anläggning ligger i ett idylliskt naturområde. Lokalerna är fina, ljusa och rymliga.

 

Våra förskolor är moderna och säkra miljöer för barnen. Hos oss arbetar vi med hög kvalitet i verksamheten. Med stöd av det systematiska kvalitetsarbetet så arbetar vi kontinuerligt med förändrings- och förbättringsarbetet.
Vi utgår hela tiden utifrån barnens bästa och deras perspektiv. Det är de som sätter upp villkoren för vår verksamhet. Fokus för oss är att ge barnen goda förutsättningar att utvecklas och vara väl förberedda för skolan. Vi lägger stor vikt vid att personalen ska trivas hos oss.
Pernilla Lindkvist
Barnskötare
Linnea Ardung
Förskollärare
Marcus Olsson
Förskollärare

Vi strävar efter att ha en god och professionell kontakt med föräldrarna. Som stöd får de lättillgänglig information via hemsidan, där föräldrar har en egen inlogg. De har även tillgång till den smarta TYRA-appen. Föräldramöten genomförs regelbundet. Vi har omfattande säkerhetsrutiner som vi kontinuerligt utvärderar och uppdaterar.

Eftersom vi månar om barnens hälsa är det mycket viktigt för oss att vi serverar näringsriktig mat. Vår leverantör heter Happy food AB, www.happyfood.se, och de lagar närproducerat och ekologiskt. Vi strävar efter att hålla nere sockerintaget. Hör gärna av er till oss så berättar vi mer!

Vill ni ställa er i kö till oss så gå gärna in på: ebarnungdom.uppsala.se, och lägg in era uppgifter. Sök sedan på Ultuna förskola!

 

Vill du hänga med på vår spännande resa!?

Nu finns möjligheten att bli en av oss inom Child Academy! Är du intresserad av att få veta mera, hör gärna av dig till vår verksamhetschef, Maria Holmgren, på mobilnr: 073-040 37 85, E-post: maria.holmgren@childacademy.se

Se mer på nästa sida