Avdelningar

Bullerbyn

 

På Bullerbyn går barn i åldrarna 1-3 år. Här arbetar Pernilla, Vanessa och Annika. Ni når oss på telnr: 018-10 30 99.

När barnen börjar på Bullerbyn är det många nya intryck. Därför ligger fokus på att få barnen trygga med pedagogerna, förskolans inne- och utemiljö samt de andra barnen. För att barnen ska bli trygga skapar personalen goda relationer med varje enskilt barn och intar ett nära arbetssätt där barnet står i centrum. På Bullerbyn ser vi barnen som kompetenta individer där barnens utveckling och lärande i fokus.

 

Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar sin identitet och känner trygghet i den. (Lpfö10).

Saltkråkan

 

På Saltkråkan går barn i åldrarna 1-3 år. Här arbetar Linnéa A, Anna, Jennifer och Frida.

Ni når oss på telnr: 018-10 30 99.

 

Vi arbetar mestadels indelade i två mindre grupper. Varje termin arbetar vi tematiskt och i det arbetet väver vi samman strävansmålen i Läroplanen för förskolan med barnens intresse. Barnen på vår avdelning har stort inflytande över sin dag och vi strävar efter att stärka varje barns tilltro till sig själv och sin egen förmåga att lyckas!

 

Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar sin nyfikenhet och sin lust samt förmåga att leka och lära. (Lpfö10).

Lönneberga

 

På avdelningen Lönneberga går barn i åldrarna 3-5 år. Här arbetar Linnéa J, Mikaela, Niklas och Marcus.

Vi arbetar mycket skolförberedande och vi tar på ett lekfullt sätt in bokstäver och siffror som en naturlig del i vardagen. Hos oss står barnens egna ansvar i fokus och vi satsar mycket på att de ska känna sig självständiga.

Något som ständigt genomsyrar verksamheten är att ha en trygg barngrupp där alla kan leka med alla, detta gör vi genom samarbetsövningar och gemensamma lekar. På torsdagar har vi utflykt då vi även i den mån det går gärna tar en tur med buss in till stan för att besöka olika utflyktsmål.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.